fbpx
Aankondiging extra bereikbaarheid bedrijfsarts en VitaMee

16-3-20 Aankondiging extra bereikbaarheid bedrijfsarts en VitaMee

Het zijn bijzondere tijden die ons voor bijzondere uitdagingen stellen. Als samenleving zijn wij op zoek naar de beste reactie op deze outbreak van covid-19 en als Arbodienst, bedrijfsartsen en Arboprofessionals willen wij vanzelfsprekend zoveel als mogelijk bijdragen aan oplossingen. #samensterk

Alle contactspreekuren zijn opgeschort en worden zo mogelijk omgezet in telefonische spreekuren.

Rol bedrijfsartsen bij Corona:

De bedrijfsartsen van VitaMee controleren niet op de validiteit van klachten die leidden tot een ziekmelding. Wij gaan uit van verantwoordelijke werknemers en leidinggevenden. Wij testen niet op coronavirusbesmetting. Bij ernstige, acute klachten adviseren wij meteen de huisarts te bellen.

Vanzelfsprekend gaan wij steeds en waar mogelijk – zieke of niet-zieke werknemers en hun werkgever – door middel van telefonische consultatie bijstaan met advies.

Indien er medische of organisatievragen zijn, mensen onrustig of angstig zijn kunnen onze bedrijfsartsen worden ingezet voor bijstand of advies.

Wij stellen als VitaMee ook vaste dagelijkse inbelspreekuren in van 14:00 tot 15:00 uur voor vragen aan de bedrijfsarts / medisch adviseur en één ander spreekuur voor niet-medische ondernemersvragen door Sandra Garretsen van 9:00 tot 10:00 uur.

Sterkte allemaal,

Arco Verhoeven, bedrijfsarts en medisch adviseur

arco@vitamee.nl

VitaMee

Vertel ons wat je vindt

Deel dit bericht met je collega's

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email