fbpx

Gratis workshopmiddag

VitaMee helpt al 12 jaar bedrijven, teams en medewerkers ontwikkelen tot vitale organisaties. Dat doen we voornamelijk in de Achterhoek, maar met de komst van collega Bob Eugelink, breiden we ook uit naar de Stedendriehoek. Op 13 juni (Zutphen) of 20 juni (Doetinchem) nodigen we je dan ook graag uit voor een kijkje in onze keuken en maken we graag (nader) kennis met jou en jouw bedrijf. De deelname is gratis, opgeven kan via info@vitamee.nl.

Drie workshops

We geven die middag drie gratis inspirerende workshops die bijdragen aan de vitaliteit van jouw organisatie. Zo laat Bob je zien hoe het weer gaat bruisen en collegae vol levenslust op hun werk verschijnen, neemt Stefanie je mee in enkele basisprincipes van leiderschapsontwikkeling en buigt Elles de nieuwe Wet Privacy om tot werkbare tips en trics.

Programma

14.45 uur: inloop
15.00 uur: opening
15.15 uur: start workshop Leidinggeven in de praktijk
15.45 uur: korte pauze
15.55 uur: start interactieve workshop Wet Privacy
16.25 uur: korte pauze
16.35 uur: start workshop Werkplezier op de werkvloer
17.05 uur: netwerkborrel

Locaties

13 juni: Zutphen
Innovatiegilde Pakhuis
Lijmerij 23
7202 AZ Zutphen (achter het station)

20 juni: Doetinchem
De Gruitpoort
Hofstraat 2
7001 CD Doetinchem

Workshops

Leidinggeven in de praktijk

In deze workshop neemt Stefanie je mee in enkele basisprincipes van onze leiderschapsontwikkeling. Zo geloven wij in de synergie tussen mensgericht én resultaatgericht leidinggeven. Maar in praktijk blijkt dat makkelijker gezegd dan gedaan. In de workshop behandelen we enkele gesprekstechnieken om een heldere boodschap te formuleren en te zorgen dat deze geaccepteerd wordt door de ander. Net zoals in al onze leiderschapsontwikkeltrajecten gaan we ook hier vanuit voorbeeldsituaties aan de slag; we geven je handvatten, passend bij jou en de situatie.

Wet privacy

Medio 2018 wordt de nieuwe Europese wet Privacy ingevoerd, waar alle organisaties aan moeten voldoen. Belangrijkste verandering: zieke werknemers hebben recht op privacy. Het is daarom wettelijk niet meer toegestaan om te informeren naar de aard en oorzaak van de ziekte van jouw werknemers.
Hoe kom je dan aan informatie om een zieke medewerker zo goed mogelijk te begeleiden in het re-integratie proces?  Wat mag niet meer en hoe kun je dit ombuigen?  Elles en Stefanie maken tijdens deze workshop, door middel van verschillende rollenspellen, de vertaalslag maken naar de praktijk.

Werkplezier op de werkvloer

Bob geeft je inzicht in het mensgericht werken. Hoe zorg je ervoor dat het weer begint te bruisen, dat de energie nog harder gaat stromen en dat je collegae iedere ochtend vol levenslust op het werk verschijnen? Na het volgen van deze workshop, kun je de eerste stappen zetten naar een vitale organisatie.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email