fbpx
Share on facebook
Facebook 0
Share on google
Google+ 0
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn 0

Kennis delen (MPA)

Praktische oplossingen delen, een kijkje in de keuken van een ander, leren van elkaar, ontwikkelen en inspiratie opdoen… Dat is het Middenkader Platform Achterhoek (MPA)! Iedereen die leiding geeft is welkom; iedere productiemanager, teamleider, meewerkend voorman, hoofd binnendienst, office manager, hoofd administratie, salesmanager…

Al een aantal jaar zijn wij bezig met het ondersteunen, het inspireren en ontwikkelen van middenkader leidinggevenden in de Achterhoek. Dit doen we vanuit onze visie: ‘zodat het lekker werkt’. Vanuit deze visie is de groep leidinggevenden een belangrijke schakel in het succes van de organisatie. Het is onze missie om een bijdrage te leveren aan het succes en werkplezier bij organisaties in de Achterhoek. Vandaar dat het Middenkader Platform Achterhoek op initiatief van VitaMee is opgericht.

Platform Het MPA wil leidinggevenden een platform bieden om van elkaar te leren. Dit wordt gedaan doormiddel van bedrijfsbezoeken en workshops. De bedrijfsbezoeken staan in het teken van netwerken, een kijkje in de keuken en kennis delen. De workshops bieden gelegenheid voor meer persoonlijke ontwikkeling. Elk jaar staat er één thema centraal tijdens de bedrijfsbezoeken en de workshops.

Lidmaatschap

Een lidmaatschap is op naam van leidinggevende of op naam van een bedrijf. In het geval van een bedrijfslidmaatschap kan een bedrijf per bijeenkomst bepalen welke leidinggevende aan zal sluiten. Uiteraard is het voor bedrijven mogelijk om meerdere lidmaatschappen af te nemen.

Voor € 95,- per lidmaatschap, per jaar, bieden we:

  • 2 bedrijfsbezoeken met het thema ‘Actief Samenwerken’ (incl. ontbijt)
  • 10% korting op workshops van VitaMee
  • Gratis eerstelijns helpdesk

Meteen lid worden? Download hier het inschrijfformulier.

Ben je nieuwsgierig hoe het platform eruit ziet en wat je kunt verwachten tijdens de bijeenkomsten? Bekijk dan snel onze flyer.

Middenkader Platform Achterhoek – bijeenkomsten: houd onze website en social media kanalen in de gaten, om te zien wanneer de volgende bijeenkomst plaats vindt.

Workshops

Drie workshops die gaan over uw rol als teamcoach met het thema ‘Actief Samenwerken’:

Workshop 1:Team doel en DNA:17 april
Workshop 2:Persoonlijke doel en DNA binnen het team:5 juni
Workshop 3:Actief samenwerken als team:2 oktober

Voor meer informatie over de workshops, download de flyer.