persoonlijke en teamontwikkeling

Home » vakgebieden » persoonlijke en teamontwikkeling

persoonlijke en teamontwikkeling

Om ervoor te zorgen dat iedere collega lekker aan ’t werk is, is het van belang dat hij of zij goed in zijn vel zit. Helaas is dat niet altijd het geval. Soms heeft een collega behoefte aan persoonlijke ontwikkeling, soms heeft het hele team een nieuwe kickstart nodig. VitaMee zorgt voor een wezenlijke motivatie tot ontwikkeling op individueel en/of groepsniveau.

persoonlijke ontwikkeling

Bij persoonlijke ontwikkeling richten we ons op het begeleiden van mensen vanuit hun bestaande dienstverband. Het kan hierbij gaan om een duidelijk afgebakende individuele vraag, of om verschillende vragen vanuit de organisatie.

Ons startpunt zijn de verwachtingen die het bedrijf heeft van de houding en het gedrag van de deelnemer. De richting van de gewenste ontwikkeling wordt bepaald door het bedrijf, alleen dan kunnen wij een verbetering teweeg brengen in het functioneren van de deelnemer in de betreffende werksituatie.

Lees verder over de verschillende vormen van persoonlijke ontwikkeling.

teamontwikkeling

Naast de persoonlijke begeleiding, brengt VitaMee ook cultuurveranderingen teweeg door inzet van korte groepstrainingen. Tijdens iedere sessie van maximaal 2 uur, staat één onderwerp centraal. De groepstrainingen kunnen in serie, maar ook afzonderlijk worden ingezet. (maximale groepsgrootte: 20 deelnemers)

Lees verder over de verschillende teamsessies.

Enthousiast geworden?

Neem contact op met ons om verder over dit onderwerp te praten.
info@vitamee.nl of 0544-35300