Belangrijk nieuws deel 1/3

Nieuwe inzichten, nieuwe gezichten,
gewoon doen, fouten maken, successen vieren
“oei ik groei

-deel 1-

Een hele goede dag, 

De afgelopen paar jaren binnen VitaMee heb ik samengevat in de bovenstaande woorden. 

Ik kan met trots zeggen dat wij als organisatie de afgelopen jaren enorm zijn ontwikkeld/gegroeid. Dit alles zal je niet ontgaan zijn en je zult daar vast en zeker de gemakken en soms helaas ook de ongemakken van ervaren hebben. 
Om deze ontwikkelingen kracht bij te zetten zijn wij vorig jaar terug gegaan naar de tekentafel en hebben onze missie, visie en ambities opnieuw benoemd en beschreven. Vervolgens zijn wij aan de slag gegaan met de vertaling daarvan in onze diensten, onze vakkennis en onze werkprocessen. 

En het is zover: per 1 juli gaan we “live”!!

Uiteraard wil ik jou als klant/partner graag vooraf meenemen in deze ontwikkelingen. De komende weken zal ik je in 3 stappen informeren. Hopelijk neem je de moeite om mijn berichtjes even te lezen. En als er vragen zijn, opmerkingen, tips en tops, dan hoor ik ze graag.

Stap 1:
Onze hernieuwde visie en missie.
Deze hebben we samengevat in een aantal slides die je hier kunt inzien.

Stap 2:
Vóór 1 juni ontvang je van mij een tweede nieuwsbrief waarin ik graag ons gehele team presenteer, met daarin de hernieuwde rollen en verantwoordelijkheden.

Stap 3:
Vóór 15 juni zal voor deze reeks mijn laatste bericht verstuurd worden met daarin de uitleg van de vertaling van onze visie en rollen naar ons unieke nieuwe verzuimbegeleidingsproces welke wordt ondersteund door de nieuwe inrichting van VerzuimSignaal. 

Na een periode van hard werken en ontwikkelen durf ik hardop te zeggen: “Ja: het plaatje klopt, we weten hoe de puzzel eruit ziet en leggen nu de hand aan de laatste stukjes.”

Wordt vervolgd… 

Hartelijke groet,

Sandra Garretsen

trotse ondernemer/directeur
VitaMee, Richt en JOY

(Red.) Bovenstaande nieuwsbrief is verzonden aan de e-mailadressen die bij ons bekend zijn. Nooit meer iets van ons missen? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief o.v.v. “aanmelding nieuwsbrief”.

Deel dit artikel