VitaMee betrekt Gezondheidscentrum ’t Reinhart in Duiven

In 2017 werd het pareltje van een gezondheidscentrum ’t Reinhart in Duiven geopend. Twee huisartsen en een podotherapeut namen het initiatief om dit moderne en warme gebouw te laten maken. VitaMee sluit op de locatie ’t Reinhart aan bij de rij zorgverleners.

Na de Achterhoek, kan nu ook de Liemers zich opmaken voor de diensten van VitaMee

Foto's: https://bramerbv.nl/project/gezondheidscentrum-t-reinhart-duiven/ 

Gezondheidscentrum ’t Reinhard omarmd de Lean-methode, heeft een duurzame klimaatinstallatie met zonnepanelen en een warmtepomp. Er wordt ingezet op minimaal energieverbruik. Ook de lichtinval door het glazen atrium, het interieur en de visuele wanddecoratie spreekt ons erg aan.

Toen we door podoloog Marc Serée, ook nog eens zeer hartelijk werden ontvangen, waren we verkocht. De indeling van het gebouw stelt in staat om rustig te werken, maar biedt ook veel ruimte voor verbinding. Deze stek bevalt ons wel.

De collega’s lopen de kantine binnen.

Er zitten naast de huisartsen ook een podotherapeut, een fysiotherapeut, psychologenpraktijk, diëtist, logopedist en huidziekenhuis op de locatie. Wij zijn de integrale arbodienst die ook in dit plaatje past. Per april 2019 hebben we officieel een vaste spreeklocatie in Gezondheidscentrum ’t Reinhart.

De afspraken met onze bedrijfsarts, casemanagers, coaches, toegepast psycholoog en leefstijldeskundige zijn nu dus ook beschikbaar voor bedrijven in de Liemers.

Onze rijbewijskeuringen worden nu ook uitgevoerd in Duiven. Wil je meer weten over ons of een kennismaking met onze arbodiensten? Neem neem dan even contact met ons op.

We zijn ook voor Duiven en de Liemers gewoon bereikbaar via onze huidige contactgegevens. Voor de volledigheid vind je hier het adres.
 

Gezondheidscentrum ’t Reinhart

Spoorallee 26

6921 HZ Duiven

info@vitamee.nl 0544 353 000

Foto's:  https://www.gebouwvanhetjaar.nl/entry/gezondheidscentrum-t-reinhart-duiven/ 

Deel dit artikel