Hoe kan ik mij aanmelden voor psychologische coaching?

Aanmelden voor psychologische coaching kan direct bij VitaMee, per telefoon, e-mail of via jouw werkgever. Vaak staan wij in direct contact met de afdeling of medewerker(s) van HR.

Het is wel belangrijk om na te gaan welke afspraken wij hebben met jouw werkgever. Met sommige klanten hebben wij al een vaste regeling voor de inzet van onze begeleiding. Is dit niet het geval? Dan vragen wij uiteraard even naar de mogelijkheden.

Vervolgens wordt er gestart met een kennismakingsafspraak. De gesprekken vinden face-to-face plaats of eventueel online. Daarop wordt gekeken op welke wijze psychologische coaching ingezet kan worden.

Let erop dat ons algemene e-mailadres wordt gelezen door de medewerkers van VitaMee. Wil je direct contact met onze toegepast psycholoog/coach? Richt je e-mail dan aan Peter Vooren via peter@vitamee.nl.

Je kunt ook bellen met vragen naar 0544 353 000.

Onlangs is in Hét Ondernemersbelang een mooie artikel verschenen over het vergroten van werkgeluk in de regio Achterhoek. Sandra Garretsen legt uit hoe VitaMee samen met Richt en JOY het verschil kan maken om werkgeluk te vertalen naar beleid, processen en aanpak. 

Lees hier het volledige artikel.

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email