Maak kennis met het team van VitaMee

Sandra Garretsen

Organisatieadviseur/ Eigenaar

Lekker werken = “Het brengen van energie en richting geven aan ontwikkeling en vernieuwing. Mijn motto: hart werken, hard genieten.”

Chanika Paashuis

Geregistreerd casemanager/ Klantmanager

Lekker werken = “Vanuit een vertrouwde (werk)omgeving sta ik dagelijks met enthousiasme en een open houding voor persoonlijke groei en het behalen van gezamenlijke doelstellingen.”

Kim Remmelink

Kim Remmelink

Geregistreerd casemanager
Lekker werken = “Energie krijgen van het werk en plezier hebben met collega’s”

Ilja Clephas

Geregistreerd casemanager/ Care & Case Coach JOY

Lekker werken = “SAMENwerken met elkaar als team. Ik geloof in de kracht van ‘rise by lifting others’. Zet iedereen in zijn kracht, dan ontstaan de mooiste dingen.”

Els Droppers

Inzetbaarheidscoach

Lekker werken = “Vanuit een vertrouwde (werk)omgeving sta ik dagelijks met enthousiasme en een open houding voor persoonlijke groei en het behalen van gezamenlijke doelstellingen.”

Dennis Hijink

Medewerker financiële administratie

Lekker werken = “Energie krijgen van je werk. Met veel plezier werken waarbij wel de mogelijkheid is om jezelf te ontwikkelen. Maar ook als team met je collega’s het maximale willen bereiken op een positieve manier.”

Nicole Roemaat

Team & Medisch Assistent

Lekker werken = “zorgen dat iedereen (collega’s, klanten en medewerkers) lekker aan het werk zijn of dat ik kan helpen bij het weer lekker aan het werk gaan. Dat geeft mij een glimlach op mijn gezicht en zorgt ervoor dat ik lekker werk.”

Monique Buitenhuis

Casemanager

Lekker werken = “Het soort werk, de leuke collega’s en de mogelijkheid om mij te ontwikkelen, zorgen ervoor dat ik mij helemaal op mijn plek zit. Het meest bijzondere vind ik, dat ik voor zowel de medewerker als de organisatie een bijdrage kan leveren.”

Minke Tankink

Trainer/ Coach Richt

Lekker werken = “SAMENwerken met mijn collega’s en klanten. Vanuit een prettig werkklimaat, waar ruimte is voor een positieve kritische houding, bouwen aan een mooi resultaat.

Peter Vooren

Toegepast psycholoog/ Coach

Lekker werken = “Lekker bezig zijn op het snijvlak van wat ik wil én wat ik kan. En ook al moet je soms iets, dan is het mijn uitdaging om daar ook plezier bij te beleven.”

Suzanne Kloosterman

Office coördinator

Lekker werken = “Met energie de dag starten én eindigen. Binnen een team met leuke collega’s samen resultaten behalen en die dan ook te vieren. Kansen en mogelijkheden zien, aanpakken en vanuit een positieve drive handelen.”


Ellen Hiddink

Team & Medisch assistent

Bedrijfsartsen

Astrid Boitelle

Relatiemanager

Lekker werken = “Samenwerken aan iets moois. Ik geloof in het succes van de legostenen, waarbij het succes van het geheel vele malen groter kan zijn dan de optelsom van de individuele stenen. Vanuit die gedachte weet ik als geen ander dat je het samen moet doen.”

Astrid Stronks

Leo Vermeer

Bedrijfsarts

BIG registratiecode: 9024537401

 

Peter van de Pol

Bedrijfsarts

BIG registratiecode: 59031218401

Leo Bandell

Bedrijfsarts

BIG registratiecode: 49019799501

Gerard Heinen

Bedrijfsarts

BIG registratiecode: 49021426501

Cees Minjon

Bedrijfsarts

BIG registratiecode: 49026002601

Edsel Ommert

Bedrijfsarts

BIG registratiecode: 29038229601

Coert Blom

Bedrijfsarts

BIG registratiecode: 79049337301

Deskundigen

Agnes Lammers

Arbeidsdeskundige

Erwin Napjus

Arbeids- en organisatiedeskundige

Wim van Alphen

Hoger veiligheidskundige (HVK) Arbeidshygiënist