Verhuizing VitaMee, Richt en JOY

Onze wens is werkelijkheid geworden: per 1 april 2023 met zijn allen in 1 nieuw kantoorpand!

 

Vanaf 1 april zijn wij, VitaMee, Richt en JOY, gevestigd aan de Fabriekstraat 19D, 7005 AP Doetinchem. We zijn erg enthousiast over deze verandering en willen je graag op de hoogte brengen van wat dit voor jou en ons betekent.

Het nieuwe kantoorpand is centraal gelegen, gemakkelijk bereikbaar en het biedt ons meer ruimte en moderne faciliteiten om ons werk beter te kunnen doen. Nog kortere communicatielijnen en meer spreekkamers.

Geen ‘geschakel’ meer tussen Lichtenvoorde en Doetinchem, maar slechts één locatie bij bezoeken aan VitaMee, Richt en JOY. Dat is toch geweldig?

Wij zetten onze activiteiten tijdens de verhuizing gewoon voort. Op die manier zal onze agenda naadloos aansluiten op de planning van de verhuizing. 

Eventuele afspraken in de week van 27 maart tot en met 31 maart kunnen worden verplaatst qua locatie. Let daarom extra goed op de spreekuurlocatie op de uitnodiging. Afspraken van na 1 april zullen worden verplaatst naar de nieuwe locatie.

We willen je bedanken voor jouw loyaliteit en vertrouwen in VitaMee, Richt en JOY. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op onze nieuwe locatie en je beter van dienst te zijn dan ooit tevoren.

Mocht je vragen hebben over de verhuizing, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bel dan naar 0544-353000 of stuur een mail naar info@vitamee.nl

Met hartelijke groet,

Team VitaMee, Richt en JOY

Deel dit artikel