Gedachtegoed: empathisch ondernemen

Vita is Latijns voor ‘leven’. Sandra legt uit wat VitaMee vanuit empathisch ondernemen betekent voor onze manier van werken.

VitaMee leeft mee als organisatie. We staan midden in de maatschappij, open voor verandering en vernieuwing en nieuwschierig naar de uitdagingen die op ons pad komen. We lopen voorop in sociale innovatie en vernieuwing, steeds op zoek naar verbetering. Daardoor blijven we jong van geest en in ons handelen.

Mee-leven als mens

Oriënterend op een ander empatisch vermogen. Wetende dat iedereen struikelde op een punt in zijn loopbaan. Niemand presteert 40 jaar lang 100% top. Empatisch vermogen maakt alles menselijker en reëler.

Werk en kapitalisme mag nooit ten koste van gezondheid of geluk gaan. Korte termijn rendement nooit verkozen worden boven duurzaamheid en stabiliteit.

Leeft mee

We weten dat onze maatschappij rechten en ook plichten heeft waaronder een financiële verantwoordelijkheid. We snappen hoe de wereld werkt en helpen mens en organisatie om de balans te vinden tussen er toe doen en werken met een purpose.

VitaMee leeft mee en staat met een nuchter boeren verstand met de voeten in de klei. Mensen in hun kracht zetten en daardoor bereik je duurzaamheid, onafhankelijkheid en autonomie.

VitaMee: werken aan levenskracht

Deel dit artikel