VitaMee versterkt haar team

Graag stel ik mij als nieuwe medewerker van VitaMee aan u voor. Mijn naam is Minke Tankink en ik ben samen met mijn vriend en 2 dochters woonachtig in Doetinchem. Mijn vrije  tijd besteed ik graag samen met mijn gezin, vrienden en op het hockeyveld.

Deze week ben ik, na mijn bevallingsverlof, gestart als HR-adviseur/Casemanager. Vanuit mijn vorige rol als HR-adviseur ben ik met VitaMee in contact gekomen doordat wij op zoek waren naar een geschikte partner voor een leiderschapsontwikkeltraject. Tijdens dit proces werd ik erg enthousiast over de pragmatische manier waarop VitaMee dit insteekt, naast het enthousiasme en liefde voor het vak. Ik hoefde daarom niet lang na te denken voordat ik ‘ja’ zei tegen deze nieuwe uitdaging.

Heeft u vragen over verschillende HR vraagstukken en/of verzuim, ik ga graag met u in gesprek. Mijn rol binnen VitaMee is tweeledig terwijl het ook weer één is. Als HR Adviseur en Casemanager zie je veel onderwerpen samenkomen. Verzuim is niet altijd alleen een medewerker die aangeeft dat hij niet kan komen werken. Vanuit verzuimcijfers is vaak veel te herleiden. Welke cultuur heerst er binnen een organisatie en waar liggen eventueel speerpunten.

Ik word erg enthousiast als een organisatie, in samenwerking met ons, een  zichtbare ontwikkeling doormaakt als het gaat om zijn personeel waardoor er een gezond werkklimaat wordt gerealiseerd en behouden.

Deel dit artikel