Eigentijds personeelsmanagement

VitaMee heeft zich gespecialiseerd in Smart HR, oftewel eigentijds personeelsmanagement. Hoe verkrijg je op een slimme manier optimale inzetbaarheid en zorg je ervoor dat alles lekker werkt. Smart HR beslaat een aantal onderdelen:

Organisatieontwikkeling

Kenmerkend hierbij is de praktische bruikbaarheid en werkbaarheid, zodat personeelsbeleid en – instrumenten naadloos aansluiten op de belevingswereld van medewerkers en leidinggevenden.

Hierbij is het van belang om duidelijkheid te krijgen over verwachtingen. VitaMee helpt de organisatiedoelstellingen te vertalen naar wat je concreet verwacht van je medewerkers qua gedrag, communicatie en doelen.
We ondersteunen je bij het samenbrengen van verschillende perspectieven binnen het MT of de directie. We helpen bij het inzichtelijk maken van de visie, missie en doelstellingen en de vertaling ervan naar competenties en gedragsbeschrijvingen.
We zorgen dat door middel van een helder personeelsbeleid duidelijk gemaakt wordt hoe medewerkers bijdragen aan het uitdragen van de organisatievisie. VitaMee assisteert bij het inrichten en presenteren van dit personeelsbeleid, gericht op optimale inzetbaarheid.

Persoonlijke ontwikkeling

Opnieuw kijken naar de kwaliteiten van je medewerkers. Dat is wat wij doen en dat is waar wij goed in zijn. Soms komt het voor dat een medewerker zijn of haar functie ontgroeit, of dat blijkt dat de functie toch niet helemaal past. Wij zijn van mening dat het veel effectiever is om te kijken naar waar iemands kwaliteiten liggen, dan om te kijken naar wat iemand nog moet verbeteren. Vaak kun je met een paar kleine aanpassingen iemand in zijn of haar kracht laten staan.
Lees hier over de verschillende vormen die we inzetten bij persoonlijke ontwikkeling.

Meer weten?

Neem contact op met Minke via minke@vitamee.nl of bel 0544-353000