Middenkader Platform Achterhoek

Samen Slimmer Werken

Facebook
Twitter
LinkedIn

Iedereen lekker aan 't werk!

‘Samen slimmer werken’, komt voort uit de behoefte die ontstaat door de snel veranderende en complexe wereld waarin wij werken. Het leven wordt ingewikkelder, sneller en onzekerder. Dat lijkt een onheilspellende boodschap, echter zien wij ook de kansen. Het MPA draait dilemma’s om en helpt bij de ontwikkeling van leidinggevenden. Samen zetten we in op:

• kennis delen;
• permanente educatie;
• inspiratie.

Leidinggevende staan samen sterker

Ben jij als leidinggevende de schakel tussen management en uitvoering, dan herken je misschien wel de situaties waarin je ervaart dat de druk van twee kanten komt. Je wilt klaarstaan voor de behoeften van je collega’s, maar ook de belangen van de organisatie hooghouden. Het kan lastig zijn om zaken waar je discreet mee om moet gaan in je eigen organisatie bespreekbaar te maken. Er niets mee doen is echter ook geen optie.

In jezelf investeren wordt steeds belangrijker

Werk is een belangrijk onderdeel van leven, al wordt het je steeds lastiger gemaakt om optimaal te presteren. Het leven brengt voor eenieder zijn eigen uitdagingen mee, maar ook de maatschappij verandert snel. Bovendien wordt er van jou als leidinggevende steeds meer zelfstandigheid en expertise verwacht. Ook op de ‘soft skills’.

 

Al een aantal jaar zijn wij bezig met het ondersteunen, het inspireren en ontwikkelen van middenkader leidinggevenden in de Achterhoek. Dit doen we vanuit onze visie: ‘zodat het lekker werkt’. Vanuit deze visie is de groep leidinggevenden een belangrijke schakel in het succes van de organisatie. Het is onze missie om een bijdrage te leveren aan het succes en werkplezier bij organisaties in de Achterhoek. Vandaar dat het Middenkader Platform Achterhoek op initiatief van VitaMee is opgericht.

Platform Het MPA wil leidinggevenden een platform bieden om van elkaar te leren. Dit wordt gedaan doormiddel van bedrijfsbezoeken en workshops. De bedrijfsbezoeken staan in het teken van netwerken, een kijkje in de keuken en kennis delen. De workshops bieden gelegenheid voor meer persoonlijke ontwikkeling. Elk jaar staat er één thema centraal tijdens de bedrijfsbezoeken en de workshops.

Lidmaatschap

Een lidmaatschap is op naam van leidinggevende of op naam van een bedrijf. In het geval van een bedrijfslidmaatschap kan een bedrijf per bijeenkomst bepalen welke leidinggevende aan zal sluiten. Uiteraard is het voor bedrijven mogelijk om meerdere lidmaatschappen af te nemen.

Voor € 295,- per lidmaatschap per jaar, bieden we:

    • 2 bedrijfsbezoeken
    • 10% korting op workshops van VitaMee
    • Gratis eerstelijns helpdesk
    • Vertrouwenspersoon

 

Meteen lid worden? Download hier het inschrijfformulier.

Ben je nieuwsgierig hoe het platform eruit ziet en wat je kunt verwachten tijdens de bijeenkomsten? Bekijk dan snel onze flyer.

Middenkader Platform Achterhoek – bijeenkomsten: houd onze website en social media kanalen in de gaten, om te zien wanneer de volgende bijeenkomst plaats vindt.

Bijeenkomsten

 

Workshop 1:Team doel en DNA:17 april
Workshop 2:Persoonlijke doel en DNA binnen het team:5 juni
Workshop 3:Actief samenwerken als team:2 oktober

Voor meer informatie over de workshops, download de flyer.