Wat kan ik allemaal doen met e-coaching via Pluform?

E-coaching is onderdeel van onze dienstverlening en de functies van Pluform zijn daarvoor een handig instrument. Pluform is een online systeem voor de communicatie tussen e-coach en deelnemer. Dit zijn de belangrijkste functies die wij gebruiken.

Functies van e-coaching met Pluform

Berichten uitwisselen

Wanneer je inlogt, opent je scherm direct in een overzicht van de laatste activiteiten. Daar zie je de laatst gestuurde of ontvangen berichten. Je kunt daar eenvoudig reageren en de correspondentie oppakken met je e-coach.

Je kunt aan een bericht ook een bijlage toevoegen.

Oefeningen ontvangen en doen

Net zoals een bericht, kun je ook oefeningen ontvangen in een document of een video. Onder een oefening heb je de mogelijkheid om een terugkoppeling of uitwerking te sturen. Een video kan bijvoorbeeld extra informatie geven over een relevant onderwerp.

Videobellen

Naast face to face afspraken en berichten sturen, bestaat de mogelijkheid om via een beveiligde verbinding te videobellen. Dat kan een mooi alternatief zijn als het niet mogelijk is om te reizen of wanneer het nodig is om een kort gesprek te voeren. Het is niet zo dat videobellen een vervanging is van face to face gesprekken. Het is wel een effectieve manier om vaker, korter en leuker contact te hebben, wanneer je wat verder bent in een traject.

SMS

Je kunt je profieldata aanvullen met een telefoonnummer. Jouw e-coach kan je dan eens een sms bericht sturen ter ondersteuning van bijvoorbeeld een oefening.

Meer functies van e-coaching

De belangrijkste functie is natuurlijk van ondersteuning zijn bij een traject. Pluform is een verlengstuk van de toegepast psycholoog/ coach of inzetbaarheidscoach. De verschillende mogelijkheden om te communiceren en het uitwisselen van informatie in een veilige omgeving, dragen bij aan een optimale dienstverlening.

Deel dit artikel